Saturday, October 1, 2011

Sham Kamikaze : Dulu Rock Kini DakwahBekas gitaris kumpulan rock Kamikaze,Shamril Salleh atau lebih dikenali dengan nama Sham Kamikaze akan berkongsi pengalaman hidupnya dalam satu program ceramah anjuran Lajnah Penerangan & Dakwah Pemuda Dun Sura pada 2 Oktober 2011 di pentas utama Surau Tuan Guru Haji Zainal Abidin, Sura Gate.

Sebelum program ceramah pada malam tersebut, saudara Sham Kamikaze akan meluangkan masa sekejap untuk program Bicara Hidayah di Surau Ustaz Omar Syukri pada jam 4.30 petang.Program petang tersebut adalah anjuran Lajnah Penerangan & Dakwah Dewan Muslimat PAS Kawasan Dungun.

Diharap penduduk khasnya di Dun Sura tidak melepaskan peluang ini untuk sama-sama mendengar pengalaman perubahan dalam hidup beliau selaku bekas artis yang cukup popular pada masa dahulu.

Ceramah pada malam itu pula akan dihangatkan lagi dengan ceramah isu-isu semasa dari Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu, Al-Fadhil Ustaz Kamaruzaman Abdullah dan juga ADUN Sura, YB Ustaz Wan Hassan Mohd Ramli.
Para hadirin akan mendapat maklumat terkini isu-isu politik negara yang akan dikupas oleh dua orang pimpinan PAS itu.0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

Blog Archive

Hello

Pemuda Bersamamu v3 © 1429 Business Ads Ready is Designed by Ipiet and Ripped by SamarQondy